web analytics

Kompanija posvećena svojim klijentima

New Event je kompanija za konsalting, lobiranje i poslovni menadžment. Vaši smo partneri u razvoju, rastu i ostvarivanju poslovnih uspeha.

Naš profesionalni tim pruža široke usluge na polju lobiranja, poslovnog/finansijskog konsaltinga, organizacije događaja i privremenog profesionalnog upravljanja u malim i srednjim preduzećima. Vodimo računa o svakom koraku do uspeha!

Naš uspeh je zasnovan na iskustvu stečenom u radu za nekoliko vodećih finansijskih instiucija u regionu Srednjoistočne Evrope i sa kompanijama iz različitih poslovnih oblasti.

Konsalting, lobiranje i poslovni menadžment

New Event je jedna od retkih registrovanih kompanija u Srbiji koja ima zvaničnu dozvolu da se bavi lobiranjem.

Takođe posedujemo i veliko iskustvo u upravljanju neperformansnim kreditima, njihovom restrukturiranju i menjanju.

Naša kompanija poseduje široku profesionalnu mrežu u regionu nemačkog govornog područja, kao i u Srednjoistočnoj Evropi, što nam takođe omogućava da povežemo i promovišemo proizvode i usluge sa ovih tržišta sa drugim bliskim tržištima u inostranstvu.

Posvećujemo vam se u potpunosti

Zastupamo vaše interese

Podržavamo vas na kreativan i strastven način

Postajemo prijatelji vaše organizacije

MENADŽMENT

Posvećujemo vam punu pažnju

Darko Savić
- Izvršni direktor -

Darko je svoju poslovnu karijeru izgradio u oblasti profesionalnog menadžmenta i konsaltinga, korporativnog poslovanja, organizacije poslovnih događaja, finansijske forenzike, kao i u oblasti upravljanja rizikom.

Marko Schneider
- Partner & CFO -

Marko je iskusni finansijski profesionalac sa dokazanim uspesima u bankarstvu i finansijskom sektoru u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i regionu centralne Evrope.

REKLI SU O NAMA

Utisci naših klijenata

"Širenje u nove regione i tržišta je presudna strategija za svako ambiciozno poslovanje. Uz niz izazova koje treba prevazići, pomaže imati kompaniju sa stručnim partnerima. ''New Event'' d.o.o. pružio je SpiceFactory-ju visokokvalitetnu i jedinstvenu bazu znanja koja je podržana širokom mrežom potencijalnih poslovnih prilika. Uspostavili smo uspešno dugoročno sinergijsko partnerstvo zasnovano na međusobnom razumevanju i zajedničkim ciljevima."

Aleksandar Krtinić, CBDO u SpiceFactory

"Saradnja sa New Event-om bila je korisna, ali pre svega prijatna. Profesionalni odnos, međusobno uvažavanje i kvalitetni predlozi koji su realni, mogući i ostvarivi. Znanje, iskustvo i pravi pristup mogu doneti promene.“

Mr. Milovan Milošević, vlasnik Sistem-FPS

"Pouzdana saradnja sa profesionalnom kompanijom koja poštuje dogovoreno i vodi računa o uzajamnim interesima. Preporuka za sve one kojima je potrebna profesionalna i pouzdana saradnja."

Milenko Srećković, Spektrum kooperativa

POVEŽITE SE SA NAMA NA LINKEDINU
TOP